Kylig morgon

Shit vad kallt det var i morses! Fick fram fingervantarna för att slippa "brinna i händerna". Kyla gör att efter en stund så sticker och bränner det i händer och fötter. En otrevlig men helt ofarlig biverkning av medicinerna. 3 grader visade termometern!

När jag kom hem från jobbet var jag så trött. Hamnade i växthuset och pratade i telefonen medans Kajsa lekte på golvet. Ögonen blev tyngre och tyngre och när vi avslutade samtalet så skulle jag vila ögonen lite. Somnade gott och vaknade då och då av Ponnyhästarnas "prat". Sedan fick jag en filt av Anders och de gick in och jag sov vidare. Snacka om ljusterapi!

Jag har beställt en lilarandig äppelsnäcka. Perfekta rengörare i akvariet. Har redan 3 jadefärgade snäckor i samlingen. Hittat en seriös uppfödare så snäckorna är väldigt fina.

Fick hem massor av tags i dag från http://www.parlgrossisten.se/ och http://www.pagoni.se/ 
Så roligt att öva på att stämpla. Får välja mina tillfällen för det låter högt!


Blandat

I kväll innan tacksägelsegudstjänsten träffades vi hos moster Ingalill och åt och pratade. Alltid lika mysigt att komma dit, det känns rofullt och "hemma". I går fyllde hon år så vi uppvaktade henne med lite presenter. Några hade jag fixat ihop.

Altrad tändsticksask, fågelholk med godis i och ett doftljus som passar till asken.

Knutväska.

Kunde passa på och prova mina nya bokstavsstansar. På brickan står det MOSTER.
Under tiden jag sydde satt Kajsa en stund med sin stickning.


Tänkte visa några inredsningsguldkorn från Ingapinga.




När jag åkte hem kändes livet lite tungt. Då såg jag en underbar regnbåge i backspegeln . Det gick inte att fånga på fotot hur stark den var i färgen men det var nog den klaraste regnbågen jag sett. Kanske finns det lite hopp i alla fall.


MILF

http://www.youtube.com/watch?v=8ep2Y7O6JAQ
Ola Lustigs sommarplåga.
Såg en bild på Ola och blev förvånad, för mig har han varit en blod, smal pojkaktig man.
Blev ännu mer förvånad (och besviken) när jag såg hur Erik Hassle såg ut!
http://www.youtube.com/watch?v=4OZCuHmgVek&ob=av2n
Hade sett en väldigt manlig man framför mig och så var han en rödhårg spoling. Jag kände mig snuvad.

Fridfullt

Kajsa ligger bredvid mig i soffan och sover. Jag blir lugn och trött av att lyssna på hennes andetag. Skönt att sova när man har feber.
Själv har jag fått en valk i handen. Jag har nämligen strykt. Hela högen från en månad tillbaks, det var mycket!  Det är då man fattar att när man har haft runt 20 plagg hängandes på en strykbräda och ändå kunnat klä sig varje dag så har man rätt mycket kläder. Konstigt att jag ibland inte har något att ha på mig!

Jag har fortfarande tråkigt men som tur är är jag för trött för att orka bry mig om det! :-)

Smärtsamt uttråkad.

Det är skittråkigt att ha VAB. Jag vill JOBBA!!! Det är långtåkigt när man inte kan göra något utanför hemmet. Har iofs ändå ingen bil nu för den är på lagning. Tror att jag ska testsy en knutväska i eftermiddag bara för att ha något att sysselsätta hjärnan med!

Fågelholka och fika!

De som anmälde sig till "Göra fågelholk hos mig" infann sig i går kväll på fika och skapande!


Maritas GIplätttar...
Våra kaka med grädde...

Märkte nu att jag inte fått med alla färdiga alster på kort. 

Det var en mysig kväll! Tack för den fina kryssbollen tjejer!


Sensommar, tidig morgon i trädgården.


Bygglov!

I går kom ett stort vitt brev med bygglov för vårt torn! Längtar! Allt jobb förutom tapetsering och golvläggning lejer vi ut och förhoppningsvis kommer de dra i gång i höst. Drömmer om ett rum i vitt med spetsgardiner, Anders drömmer inte om skira spetsgardiner.
Vi har tittat ut en bäddsoffa på IKEA och jag har tänkt fylla soffan med fluffiga kuddar och mjuka plädar.
Så nu får man vänja sig vid tanken att ha snickare här hemma. Måste nog börja planera min morgon...lägga in kläder i badrummet. Sovrum/badrum ligger precis där de ska bygga. Förhoppningsvis kommer jag kunna bo kvar den mesta tiden då huvuddelen av arbetet kommer ske utifrån.
Får nog ta och titta på tapeter någon dag! Har tänkt mig vitt med något mönster i, vitt i vitt.
Gillar att ha ett project att fokusera på.

VAB

Kajsa är förkyld så i morgon ska vi vara hemma och ta hand om snuva och feber. I dag har hon frivilligt lagt sig mitt på dagen och vilat.

Växthuset är fullt. I dag fick jag en fin ljusstake och två stolar av Bernth. Sådant som funnits med från att Anders var liten. Känns roligt att veta historien bakom möblerna, vem som omsorgsfullt målade den ena stolen blå. Det börjar bli lite för mycket grejer där inne, det är bara det att allt är så fint. Jag kan inte plocka bort något. Som tur är behöver det inte vara perfekt där inne...man ska bara må bra av att sitta där.

Det känns verkligen att det börjar bli höst. Mörkt och kyligt. Doften av nedfallna, mogna äpplen fyller mig alltid med lite ångest, det är liksom en brytpunkt sommar till höst när det doften infinner sig. Ändå gillar jag hösten. Tjocka strumpbyxor, stövlar och att ta fram halsduken och fingervantar.

Ser fram emot 19.00 i morgon då jag får sällskap av pysslare! Har bakat en kaka men den blev lite "välgräddad" men med grädde på så går den nog ner.

En bäver i ryggen.

Sov inte mycket i natt, först låg jag vaken länge, länge sedan kom Kajsa in. Händer väldigt sällan att hon kommer in på natten men en mardröm hade väckt henne. Med sig hade hon Peppe Pepparkaka, Bebis Öga, Hundis, kudden och BÄVRIS. Bävris är en bäver från Borås djurpark. Den är verklighetstrogen och lite hård. Bävris skulle sova bredvid Kajsa, dvs intryckt i min rygg. Det var inte skönt. När Kajsa sov fick Bävris sova vid våra fötter. Sedan sov Kajsas fötter på min mage.
Bävris är ond. Då och då ställer han sig på strategiskt utvalda ställen i vårt hem och tittar på mig. Varje gång tror jag att han är ett djur som kommit in. Varje gång skriker jag högt. Det kan hända att Bävris kommer rymma. Så synd.

Ser ni ondskan i blicken?

Nu ska vi snart ta en minipromenad i skogen. Farfar B är har och ska göra oss sällskap.

En hel gata.

I går gjorde jag fler holkar. Så roligt!





Sittpinnarna har jag inte satt i ännu.

Världens mest pimpade fågelholk. Discoholken. Finns givetvis på Kajsas rum...

Jag har blivit väldigt bra på att ta snea foton! Här har nu Fru Fågel flyttat in.

Göra pappersfågelholk hos mig?

Tänkte kolla med er om det finns intresse att träffas hemma hos mig och fika och göra fågelhus. Jag fixar fikat och ni tar med material till ert egna lilla hus.
Om du känner att det vore kul skriv en kommentar eller maila mig. Facebook fungerar som vanlig perfekt det med!
Har man inte något material så går det att lösa.

Hej hopp!

Pippi på hus!

Mycket piggare och inte så snuvig längre! 
I somras blev Kajsa förälskad i en liten, vit prydnadsfågel som hon fick köpa. Den behöver ett bo bestämde vi. Blev inspirerad av en bild i Pandurokatalogen på en tavla med ett utskuret hål i där det satt en liten fågel. Men tavla kändes tråkigt så det fick bli en holk i stället.



Det är väldigt kul att göra grejer till Kajsa, det blir aldrig för mycket för henne. Ju mer pärlor och bling det är på desto gladare blir hon!

Taket är löst så man kan använda huset som presentask. Så här gjorde jag.

Jag började med att skissa på en mall, klippte, tejpade och klippte lite till. När jag blev nöjd klippte jag ut mallen i vanligt papper och vek kanterna där de skulle vikas.


Jag limmade på inviksflikarna.


Så var själva boxen färdig och ett tak skulle bli till. Mitt blev aningens för stort.



Färdigt att börja dekorera.

Gjorde tre sorters hus. En med en toarulle som bas och ett lite rundat hus. Det sistnämnda finns att ladda ned gratismall på på: http://nicholeheady.typepad.com/capture_the_moment/2009/05/introducing-bird-watching-additions.html


Shopping från soffan.

När man ät trött och förkyld kan man passa på och handla julpysslet. Brukar ju ta slut snabbt. Fick Pandurokatalogen i går och fick en del tips på pyssel både till jobbet och här hemma. Turligt nog smittade mitt pysselintresse av sig på Kajsa så hon gillar att sitta och pilla med pärlor och annat.
I jul kommer vi göra dessa små änglar.

Sats Rosa änglar 10 st

Vi kommer även försöka oss på att göra pärlhjärtan. Jag har redan pärlor och olika band så jag köpte bara stommarna.
Sats Romantikhjärtan 10 st

Fanns lite andra roliga nyheter med, en penna som fluffar till sig som snö när man embossar den och ett sött stämpelset för endast 44 kr!

Så passa på och handla julpyssel och stämplar innan de tar slut!

Känner mig, peppar-peppar, lite piggare i dag!
Trevlig helg!

Det skulle varit ett bra år, vi hade ju bestämt det.

I slutet på 2009 sa sa vi att 2010 ska bli ett bra år!
Då hade jag varit väldigt sjuk i tarmen från december 2008 tills stomioperationen genomfördes i juni. I september fick jag avstötningen och vårdades för den, sedan fick jag det där mysko viruset i levern som gjorde att levervärdena rekordtoppade.
För att krydda det hela spenderarde jag hela julhelgen på NÄL, uttorkad med stort flöde.
Det var då vi sa du och jag att 2010 ska bli ett bra år.
Inte långt senare lämnade du oss och 2010 blev inte alls som vi hade hoppats du och jag. I dag hade varit en speciell dag för oss alla.
2010 blev av många anledningar ett mörkt år, för många svarta klänningar och tårar.
Jag saknar dig så mycket och tänker ofta på hur du hade tyckt och tänkt i olika situationer. I kväll får du blommor. Rosor och en rosa Flox från trädgården. Kajsa har bestämt att du ska ha en rosa Flox. Jag hoppas att du ser det från himlen och att du kan känna hur älskad du är.


Prosit!

I dag har jag nyst säkert 150 gånger. Inte ont i halsen men väldig, väldigt nysig. Sov gott när Kajsa var lämnad på förskolan. Hade ställt klockan på 13.15 men skulle bara vila ögnen en pyttestund innan jag gick upp och vaknade smått förvirrad 45 minuter senare.
Proverna var bra. Sänkan hade gått ner så det känns riktigt, riktigt bra. Min ordinarie sjuksköterska, för övrigt en härlig människa, skulle prata med läkaren om hur de skulle gå vidare med min vikt och trötthet. Tänk att få vara pigg. Samtidigt så är jag ju tacksam över att jag är så pass bra som jag är men önska får man ju och jag önskar att jag vore piggare.
Min snälle svärfar hämtade Kajsa idag och dessutom mina två bärkassar med mediciner från apoteket. 2000 spänn om man räknar in järntabletterna som inte ingår i högkostnadsskyddet, men nu har jag å andra sidan fria mediciner i ett år.
Det blev förresten fisk idag.


Vi fick ingen fisk...

Först handlade jag och Kajsa till kvällsmaten.
Hade börjat laga mat, fisk i foliepaket skulle det bli. Fisken halvtinad, morötterna skalade och hyvlade och purjon hackad. När det sedan var dags att lägga allt i foliepaket så insåg jag att vi inte har något smör. Då ORKADE jag inte! Så nu kommer det bli en hälsosam pizza till kvällsmat. Jag har iaf försökt vara en duktig husmor och mamma. Det får bli fisk i morgon istället. Tur att det finns snabbmat ibland!

I morses stod vågen på 45.2, det är sjukt lite. I går på mötet på jobbet fick jag hämta en kudde att sitta på. Det gjorde ont när rumpbenen låg mot stolen. Likadant när vi bilade långt på semestern, ont i rumpan.
Man kanske borde skaffa trosor med inbyggda puchkuddar, sådana som de som inte har någon häck kan köpa för att fylla ut brallan. :-)
Fast näää, jog hoppar nog det!



Abecita Push-up girdle 1280
Bild från http://timarco.se/ som säljer trosorna.

Är tydligen en trend som kommer från kändisar som Beyonce som har avundsvärda kurvor.
http://www.aftonbladet.se/sofismode/article7462100.ab

I morgon är det ny provtagning, skulle dit i måndags men då var jag på annat sjukhusbesök och idag började jag jobba 7.30 så det fick bli några dagar sent. Hoppas att sänkan har gått ned så att jag inte behöver tänka mer på det!

Nu ska jag röja upp i köket efter "intematlagningen".


Trött och förkyld.

Det blev en repris av långsovningen jag gjorde häromdagen. Med skillnaden att jag själv tvingade upp mig ur sängen vid 13.40. A och K är på kusten men jag klarade inte av att åka med idag. Jag ville hemskt gärna men jag måste lyssna på kroppen. När det är stopp så är det stopp.
Jag har redan ångest för morgondagen, kommer bli en lång dag med sjukhusbesök och jobb. Hoppas att jag är piggare i morgon så att jag fixar det. Bita ihop.

Skulle lätt kunna lägga mig och somna om men jag tror att det är en rätt kass idé. Tar med mig en bok ut i växthuset i stället och lägger mig på soffan där. Kaffe och kaka får det nog bli med-jag behöver en kaka.

Ny lever?

Nu åker du in utan att veta om du kommer opereras eller inte, om levern är fin nog. Kan tänka mig hur du känner, hur du dels är lättad att det kom en lever som ev passar samtidigt som att du är obeskrivligt rädd för det du ska uppleva och genomlida. 100 samtal att ringa där man ska säga allt på några få minuter. Berätta det sista man vill berätta innan man läggs på operationsbordet.
Jag ber för dig att allt ska gå bra, att du vaknar efter operationen med en frisk lever som gör ditt blod rent så du slipper klådan och allt annat det innebär att vara leversjuk.
I natt gäller det! Längtar efter att höra av dig.

Mitt hus av glas är färdigt!

Idag har killarna byggt trappa upp från altanen och en trävägg i växthuset. Så glad att det är färdigt! Invändigt kommer det finns mkt att pyssla med, vinranka, odlingar nästa år osv men nu kan man ju ta det lungt tills nästa år.
Har fotograferat lite nu i skymningen.






Dessa två fick vi med till soffan. Med nya dynor blev det en skön sittplats på altanen.

Paj på daj

Vi vaknade i natt av att åskan dundrade och att himlen lystes upp av en blixt. Känns som att urladdningen inte var tillräcklig för hela dagen har luften varit tung och klibbig. Alla på jobbet här varit trötta och sega.
Direkt efter jobbet stack vi i väg till apoteket. Tomt i medicinskåpet så det lär bli två bärkassar när jag hämtar allt som jag beställde.
I kväll har jag bakat en hallon/nektarinpaj som vi ska mumsa på i morgon när syrran med familj kommer. Anders och Nicke behöver lite kakor när det ska slita och jobba för min skull!

Receptet är både gott och enkelt:
150 g smör
1 dl socker
1 tsk bakpulver
3 dl mjöl

Smält smöret i en kastrull på spisen. Rör i allt annat och platta ut i en form. Förgrädda i 175 grader i 10 minuter.
Lägg i valfria bär och grädda i ytterligare 15-20 minuter.


 .


Utlovad bild

Idag svängde jag in på Konsums parkering för att fotografera soffan jag skrev om tidigare. Konstnären är Lotte Pile. http://www.natverkstan.net/dmk/lotte_pile/index.html

Jag tycker helt ärligt att det är ett av de minst tilltalande konstverk jag sett men å andra sidan så är det väl det som engagerat mig mest den sista tiden i konstvärlden.
Ok om den vore träfärgad som rötterna på ett träd men hudfärgad som den är för man associationer till både det ena och andra. Eller vad tycker ni om soffan?
Hoppas bara att inte kvinnan som gjorde anmälan för ostreklamen åker förbi soffan för då lär hon väl dåna och ringa polisen med en gång.

Oförstådd sångare el dåliga kritiker?

Är inne i ett Robynstimm.
Greppade mitt microfonstativ (dvs min Lisebergsvinst, ett långt centerrör) och började sjunga för Anders som stod i köket och grejade. Han började helt otippat grimasera och ta sig åt huvudet. Inte önskad där nej... Drog vidare mot vänligare publik och började sjunga för Kajsa som satt i soffan och spelade datorspel. Med uppspärrade ögon och ett lätt hysteriskt ansiktsuttryck skrek hon SLUTA, SLUTA, SLUTA!
Mer sågad än av Idoljuryn.

Visste att jag borde ha spelat Robynskivan som jag hade med mig till förlossningen, helt klart hade resultatet av min skönsång varit annorlunda då. Var bara det att skivan aldrig hann komma fram innan Lilla K bestämde sig för att komma ut med väldig fart.

Tur att jag är ensam i bilen ibland, då är det ingen som hör mig. Då kan jag sjunga Robynlåtar och vara min egna jury med följd att jag enbart får stående ovationer!

Nu ska jag röra lite på mig, en hel dag i sängen och soffan tarvar en promenad. Får med mig både liten och stor på en tur runt slussarna.

Hej hopp.

Prover och pasta.

I morses vid 8 vaknade jag av att de ringde från sjukhuset. Proverna jag lämnade i går var rätt bra. Levervärdena perfekta! Hade högt crp så jag antar att jag har något i kroppen. Ska lämna prover igen nästa vecka för att se om det har rättat till sig. Man kan ju få en hel del märkliga infektioner som transplanterad som man inte ens märker av.
Efter frukosten gick vi och la oss igen, jag somnade gott och vaknade först tio i två av att Kajsa väckte mig och sa att det var lunch. Min underbara älskade hade lagat en kanongod pasta.

Till efterrätt åt jag en bit av Maritas goda långpannekaka med massor av chokladsmet på. Redan en favorit!

Under tiden jag maratonsov hade Anders och Kajsa handlat och dessutom hunnit köpa brädor till växthusväggen.
Nu ska jag och Kajsa pyssla lite i hennes Bolibompapysselbok. Skönt att krypa ihop under en filt i soffan och bara vara. Regnet öser ned så jag är inte speciellt sugen på att vara ute.

Just det, två underbara Robynlåtar måste jag dela med er. Båda livespelningar.

http://www.youtube.com/watch?v=FbGAyYdeQ5c&feature=related

 http://www.youtube.com/watch?v=cXzKjPdR_Fw


Alla hemma igen.

Nu är familjen samlad igen. Anders och Kajsa kom hem tidigare än vad som var tänkt. Skönt, har svårt att sova när Anders inte är hemma, blev inte många timmar sömn i natt. En natt i båten blev det i alla fall och det största för Kajsa var nog att hon fick ketchup på sin macka.

Varje dag jag åker till och från jobbet förvånas jag över den nya bänken utanför Konsum i Sjuntorp. Den ser helt seriöst ut som om någon slitit tarmarna ur en jätte och sedan knutit ihop dem till en soffa... Måste ta en bild på den och lägga ut här. Kan inte riktigt förstå den som skapat sofffan, undrar var hon/hon fick inspirationen ifrån? Grisslakt kanske?

Idag tog jag min lilla zinkvattenkanna och traskade ut i växthus och vattnade lite. Bara att gå dit och vattna och pyssla om växterna får mig att må så bra. Lugn och frid i själen. Läntar tills vi får hjälp att få upp träväggen!

Idag bjuder jag på en bild från växthuset. En liten Vikingros i mitt vattenblänk.


Sexig ost

Första arbetsdagen avklarad. Gjorde nästan fysiskt ont att gå upp ur sängen i morses, ville verkligen ligga kvar. När jag väl kom dit så var det lugnt och harmoniskt så jag fick en mjukstart på höstterminen. Jag gillar ju mitt jobb men semester är alltid semester!
Har varit väldigt kluven inför mina känslor, jag ville ju ha mer semester men fick dåligt samvete av att vilja vara hemma mer. Känner att jag borde vara enbart tacksam över att jag faktiskt kan jobba igen! Antar att det är ett tecken på att det faktiskt är lite mer normalt igen, att jag som de flesta andra vill ha några veckor till semester gör ju inte heller att jag är mindre tacksam för att jag lever och är så pass frisk att jag kan jobba en del.

Läste på aftonbladet att en kvinna hade anmält en ostreklam. Det var tydligen för sexuellt att säga att "smaken sitter i hålen" http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7592194.ab
Hur löjligt patetisk får man bli? Har hon på allvar inget bättre för sig än att anmäla en ostreklam? Och hur fasen fick hon osten att bli sexig? Suck. Tänk om hon kunde lagt den energin på något vettigare. Fast egentligen tycker jag det är djupt tragiskt med trenden att allt ska anmälas. Visst det som det faktiskt ligger något bakom, visst ska det anmälas men jag tycker att det blir absurt när mista lilla grej ska vändas och vridas på. Att folk orkar!

Har haft en låt på hjärnan hela dagen, gillar det flesta av Robyns låtar och även den nya!
http://www.youtube.com/watch?v=rX253FmsxJw&feature=related



Grannen har fest

Grannen har fest och de spelar samma låt och skrålar med, helt rätt låt att sjunga med på när man druckit ett gäng öl eftersom hela texten består av typ två meningar...
Ni som inte hört den 72 gånger i kväll kan lyssna på den här! : http://www.youtube.com/watch?v=d3ZIrqxSvFA

I kväll har vi suttit i växthuset! Vi har burit in möblerna och jag har pimpat växthuset med växter och gamla grejer. Vi tände massor av ljus och de speglade sig i glaset och aluminiumramarna. Så vackert! Det som är kvar nu är att bygga en trävägg och en bit av en trappa sedan är det färdigt!


Väggord

Gillar verkligen dessa fina väggord! http://www.myfirstroom.se/start 
Funderar på att ha något vackert på väggen i tornet som ska byggas i höst. Tänker använda min Silhouette och skriva ut i självhäftande vinylplast. 

 

Denna dagen

Idag har det varit väldigt lugnt. Jag är så trött! Vore skönt om jag kunde få reda på om det är något fel, mår illa mer eller mindre halva dagarna och väger alldeles för lite. Min läkare sa ju att om det inte var bättre i höst så skulle vi utreda mig. Kan ju vara medicinbiverkningar.
Anders har jobbat hela dagen med växthuset. Blir så fint! Hela taket är glasat och jag har hjälpt till genom att dra lister.

Låg och vilade och läste i förmiddags och sedan satte jag mig ute under taket och lyssnade på regnet och pysslade ihop ett kors gjort av ståltråd, spets, band, kedjor och pärlor.


Det har regnat en hel del i dag med. Till och med den lilla humlan är blöt och tufsig!



Gillar den här bloggen!!!

http://lillablanka.blogspot.com/

Så fin inredning!

Till växthuset.

I går och idag har växthuset börjat ta form, en trappa är byggd och ramen rest. Tur att jag har så fina människor runt om mig som hjälper till! De har verkligen slitit under regnskurarna idag! Tack så mycket allihop!
Vi har börjat plocka fram lite gamla grejer (eller många grejer) från våra gömmor. Så kul att hitta saker som man inte ens minns fanns där! Lite nytt och gammalt fast nyköpt har vi också fixat.



Från lunch och framåt kom det en hel del regn och åska.


Soffa från Dennis Prylbod. Helt nedregnad och därför mörkare än när den är torr. Kommer bli skön med dynor och kuddar.


Litet soffbord. Ska bli vitt men jag orkar inte göra det i år. Eller iaf inte nu.


Trasmatta från Rusta.



Byrå från samma ställe som soffan.


En "inflyttningsblomma" till växthuset från systeryster!


En pytteliten växasäng! Har tänkt att ha den som blombord. 50 pix på Röda korsets affär.


Nicke undrade om jag skulle ha en loppis... Undrar hur mkt som får plats i ett växthus?



Älskar den har gamla korgen. Både färgen och att den är så sliten tilltalar mig. Kommer bara att få stå i ett hörn och vara vacker.

Ullared

I dag har jag, Bylund och Tapper varit på Ullared. En del folk men det flöt på bra där inne i alla fall! Blev en del fynd!

Hittade riktigt fina papper i en butik utanför Gkås. 5 kr styck! BILLIGT!!!


Pläd och kuddfodral till soffan i växthuset.


Korg till växthuset. Ska fyllas med plädar som man kan svepa in sig i när det blir kyliga kvällar.
49 kr!




En groda till! :-) På tal om grodor så hittade Kajsa en liten groda i dag när de var på picknick! Hon plockade upp den i handen och höll den så försiktigt.


Blandade fynd. Givetvis plåster, KAN bara inte åka till Ullared utan att komma hem med plåster...




I morgon kommer Kajsa få sina grejer, kan knappt vänta på att få ge henne sakerna! En kaffebryggare, ett fiskspel, Pippifigurer, låtsaspengar och en liten Pet Shop. För övrigt kommer det bli en mycket lugn dag i morgon. Känner att jag hållt i gång lite för mkt det sista så nu är det dags att bromsa och vila. Halva dagen i sängen med en bra bok känns helrätt!

RSS 2.0