Stressa inte sönder julen.

Nu är det många som har panik över att de inte hinner fylla frysen med lussebullar, pynta alla fönstrena med adventsgrupper och lägga granris utanför dörren. Allt ska vara perfekt, allt ska vara som det alltid har varit och mitt i stressen ska man dessutom vara glad och käck.

Mitt råd: SKIT I DET!

Lägg ned hysterin och gör lagom mycket. Köp lussebullar, pepparkakor finns på burk, man dör inte om det "bara" finns en sorts julgodis. Släck lamporna och tänd levande ljus så syns inte dammråttorna!

Det viktigaste är inte att tomtarna står på rad i hyllan och att julskinkan får sällskap av 20 andra rätter på julbordet, det viktigaste är att man omger sig med sina nära och kära på jul.

Jag längtar enormt mycket efter jul. Förra julen spenderade jag på sjukhus så nu vill jag se Kajsas tindrande ögon när tomten kommer genom dörren. Få höra vad hon säger när hon öppnar paket med skidor och se när hon mumsar i sig fudge och pepparkakor.

Att jag däremot tycker att det är löjligt kul att julfixa är en annan sak men då gör jag det jag orkar och hinner. Det där andra det får vara och det känns helt ok!

Kommentarer
Postat av: Lit de Parade

Bästa rådet är verkligen SKIT I DET:-)

Det är inte värt stressen!M @ Lit de Parade

2010-12-03 @ 13:10:32
URL: http://www.litdeparade.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0