Mysbyxor och rödvinssås.

Fungerar alldeles utmärkt! Hade ingen lust att klä upp mig så det blev mysbyxor, en varm gosig tröja inte ett spår av mascara på fransarna. De övriga var lika vackert klädda och det var skönt! Nyduschande var vi i alla fall så renheten var det inget fel på! :-)
Syrran hade fixat oxfilé och efterrätt så vi fick improvisera och slänga upp en fläskfilé ur boxen. Helstekt med vitlök, kryddor lite soja och sambal oelek så var det rätt ok. Mandelpotatis i ugn och en god rödvinssås gjorde det riktigt gott!

I eftermiddags var vi ute på skidträning, gatan har de grusat så nu fick vi hitta nya ställen att åka på. Vår grannes uppfartsväg var perfekt så där kämpade K på. Det gick riktgit bra! Rätt fantastiskt att barn lär sig så snabbt. Efter en liten stund så minskade vurporna och hon kunde skjuta i från med stavarna!

I morgon ska jag åka till Antikladan och se om det finns något kul, är tydligen väldigt kallt där så de skrev på sin hemsida att man skulle klä sig varmt. Får göra det så att jag kan gå där lääääännnnge!

Gott Nytt År på er alla!

Kramar från Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0