Jag, en röksvamp?

Med mössbeklätt huvud mötte min blick spegelbilden och jag blev förfärad när det framför mig stod en röksvamp. Vad gjorde en röksvamp i min hall? Eftersom jag nått till den punkten i livet då jag faktiskt ser funktion framför utseende så behöll jag ändå röksvampsmössan på. Hela vägen från parkeringen till sjukhuset såg jag huttrade, välfrisserade människor som halvsprang mot ingången. Jag å andra sidan gick och mös i min varma mössa. Kanske var jag inte fullt lika välfrisserad men ärligt talat så har jag gett upp det där med snygg frisyr, mina krullar gör ju ändå som de vill!
För att variera mig har jag nu köpt en knallrosa mössa.
 
Fy vad svinkallt det är! Vaknar flera gånger per natt för att jag fryser! Nattlinne, täcke och filt räcker tydligen inte så i natt åker strumporna på och min varmvattensflaska fram!

Åh, måste ju berätta vad jag hittade på ICA Maxi idag. En konstgjord minigran som var så där operfekt spretig. Blev jättefin i min höganäskruka som står i köket. När det knappt syns att den är konstgjord är jag nöjd, inte allergiframkallande och barrar inte. Perfekt!

Måste bekänna att jag har skrivit fel i recptet på chokladkakor. Förlåt om någons kakor har blivit totalt misslyckade. Har ändrat temperaturen till 175 grader nu istället för 125 som det stod. Tack Helené för att du uppmärksammade mig om detta!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Ha ha vi provade juh att göra chokladkakorna i 125 grader ha ha vi tyckte de verkade lite skumt men litade blint på dig. Nu i efterhand kanske man skulle varit lite smart och tänkt 125 grader e juh inte så mycket =) men jag har för mig att vi körde dom lite längre i ugnen. Och alla åts opp så GOODA var dom! Kram Jessica

Postat av: Malin

Tur att de blev goda iaf! Farligt att lite blint på mig men jag förstår att ni gör det. Äldre kusiner är ju så KLOKA! Vi saknade dig sist på kalaset. Kram <3

2010-11-18 @ 20:33:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0